Movelife online booking

Osteopati

Typiske områder Osteopati kan kurere eller lindre:

WHIPLASH/MIGRÆNE/HOVEDPINE

RYG(LÅSNINGER, UDSTRÅLING TIL BALLE/BEN, BESVÆRET BEVÆGELIGHED M.FL)

BØRN 0-2 ÅR(UROLIGE, MANGLENDE SØVN, FAVORITSIDE, BEVÆGEBESVÆR M.FL)

GRAVIDITET(TYNGDEFORNEMMELSE, BÆKKENLØSNING, FØDDER M.FL)

BÆKKEN(SKÆVHEDER, SM, UDSTRÅLING, HOFTE, KNÆ)

IRRITERET TYKTARM(IBS)

MAVESMERTER

KÆBE PROBLEMATIKKER

ÅNDEDRÆTSBESVÆR(STIK, JAG, TYNGET VEJRTRÆKNING)

MAVE/TARM(SURE OPSTØD, JAG, TYNGEN)

FØDDER(EFTER VRIDTRAUME, NEDSUNKEN MELLEM-/FORFOD, GANGBESVÆR)SÅLER

BLÆREFORSTYRRELSER(HYPPIGE VANDLADNINGER, NATLIGE VANDLADNINGER M.FL)

KARPALTUNNELSYNDROM(UDSTRÅLING TIL FINGRE)

+ mange flere. Generelt er at mange af disse lidelser hører sammen og vil blive behandlet som en samlet problematik. BEHANDLINGEN VIL VÆRE ÅRSAGSORIENTERET!.

Osteopati er en manuel behandlingsform, som er baseret på naturvidenskabelige fag som eksempelvis anatomi, neurologi, biomekanik, sygdomslære, og fysiologi. Historien bag osteopati går helt tilbage til året 1874, hvor den amerikanske læge, Dr. Andrew Taylor Still, udviklede faget osteopati. Dr. Still praktiserede samtidig som læge indtil 1879, hvorefter han begyndte at anvende manuelle teknikker alene både som diagnostikmetode og behandlingsform.

Dr. Andrew Taylor Still udviklede osteopatien udfra en stillingtagen om at anatomi, fysiologi grundig undersøgelse er essentielle for man kan hjælpe kroppen til at hele sig selv. Den teoretiske baggrund for osteopati er i høj grad baseret på de traditionelle medicinske fag, som vi kender fra andre sundhedsfaglige uddannelser herhjemme, som eksempelvis fysioterapi, kiropraktik og lægestudiet.

Teorien bag behandlingsmetoden er, at hvis kroppen bliver bragt i balance mekanisk/fysiologisk/kemisk, vil kroppens egne selvhelingsmekanismer træde i kraft. Disse korrektioner består af forskellige manuelle teknikker, som for eksempel manipulationer og mobilisering af kroppens led samt behandling af det fascielle væv- det vil sige det tynde bindevæv, der forbinder alle kroppens strukturer. Hvis disse strukturer bliver normaliseret, vil hele kroppen fungere bedre, da alle strukturer i kroppen påvirker hinanden og er afhængige af hinandens funktion.

Hos MOVELIFE er osteopati en stor del af udredningen hos den enkelte. Vi tager skridtet videre i osteopatien og tager ernæring, psyko-sociale faktorer og træning ind i forløbet. Du får altid en grundig forklaring, en opstilling af mål og delmål. På den måde er du velinformeret under hele forløbet. Derved kan du selv tage del i din bedring af sundheden og tage ansvar.

I Osteopatisk behandling indgår altid fysioterapeutisk undersægelse og behandling.

Det er den eneste måde vi kan hjælpe dig på.