Movelife online booking

Historie

MOVELIFE er grundlagt i 2003. Ideen startede allerede da Torben Hansen fik sin fysioterapeutiske autorisation som B. Sc i fysioterapi Fysio- og Ergoterapeutskolen(nuværende UCN Aalborg) i 2003. Drevet af lysten til videreuddannelse og effektiviseing startede den lange vej mod at blive osteopat. Samtidigt med arbejde som selvstændig på klinik og konsulentarbejde for falckhealthcare stod den på skole i København.

Den 5 årige uddannelse hos IAO(International Academy og Osteopathy) er den sikreste og mest omfattende uddannelse til Osteopat med universitetsuddannede lærer fra Belgien/Holland og ISO 9001 godkendelse. Tanken var, at uddannelsen skulle krones emd en 2 årig master i Osteopati. Men på trods af garantier for engelsk uddanelse blev uddannelsen kun udført på tysk. Master blev derfor udsat, og det blev til dygtiggørelse som terapeut og udvikling af konceptet MOVELIFE i stedet.

I 2005 formede en klinik sig i Randers som hurtigt blev en succes. Det stod hurtigt klart at den Osteopatiske tilgang til behandling er effektiv: Grundig undersøgelse, Årsagsbehandling, Helkropsvurdering og en tanke om at kroppen ikke bare skal være god nok. MEN så velbalanceret som overhovedet muligt.

I 2009 kom MOVELIFE Aalborg til. Efter placering flere steder har MOVELIFE nu til huse på Niels Ebbesens gade 4. Her har vi et fremragende samarbejde med Osteopat DO, MRO Michael Svendstrup som har Aalborgosteopati.

Maj 2010 blev en milepæl. her overtog MOVELIFE "Klinik for fysioterapi" i Langå. Herved kom der ydernumre under sundhedskonceptet (disse numre giver klienter med henvisning garanti for støtte fra sygesikring). Vi er idag 1 osteopat, 3 fysioterapeuter, 1 receptionist  og 1 rengøringsassistent.

Efter overtagelsen i Langå blev det muligt for klienter i Midtjylland at komme til Osteopat og MOVELIFE Randers blev derfor erstattet af MOVELIFE LANGÅ.

Idag er MOVELIFE veletableret i Langå efter en forrygende modtagelse. Vi råder over 250 kvm træning og 200 kvm behandlingsfaciliteter.  Med veletablering i både Langå og Aalborg kan vi tilbyde effektive klientforløb med grundig information undervejs. Vi har flere specialer og en lang række behandlings muligheder(læs mere under behandlinger/terapeuter på forsiden. Konceptet er under fortsat udvikling og er blevet finpudset efter snart 12 års erfaring.