Movelife online booking

Ernæring er noget af det der optager medierne allermest for tiden. Der er 117 forskellige vinkler at anskue tingenen på. Jeg har gennem strukturerede forløb fundet en base i rådgivning omkring ernæring som mange har fået rigtigt fine resultater ud af.

Jeg tager udgangspunkt i: Jerk W Langer, Carsten V Hansen, LCHF, Stenalderkost og den nyeste forskning. Desuden krydret med kurser fra Team Danmark, ernæringsterapeuter, biokemikere og sidst men ikke mindst 20 års erfaring med diæter, sund levevis og ny viden.

Det mentale helbred spiller den måske væstentligste del i planen om et sundere liv ernæringsmæssigt. Det hele starter her. Man skal være i en form for balance for at kunne overgå til de ændringer der skal til. Man skal være klar til at ændre indkøbs vaner. Man skal have en base for at komme det rigtige i kurven. Mad bliver ikke sundere på vej hjem fra indkøb. Der SKAL gode råvarer til(ikke nødvendigvis dyrere!). 

Det skal være funktionelt og brugbart i en travl hverdag. Der skal være plads til at leve!.

Kortsagt jeg koger tingene ned til fup/fakta. Giver en overskuelig plan med mål og delmål. Erstatter næsten alt så man ikke skal undvære.