Movelife online booking

MOVELIFE tilbyder en lang række forskellig holdtræning. Fælles for dem alle er, at de tager udgangspunkt i den enkeltes behov, foregår under den rette supervison, og den er tilpasset forskellige klientkategorier. Du vil som udgangspunkt altid skulle vurderes af en terapeut for at deltage på hold. Holdet kan f.eks. være:

 Pilates hold: Mandag og torsdag kl. 10.00 - 11.00 ved fysioterapeut Peter Fønss Larsen

Pilatestræningen fokuserer på at træne især de små stabiliserende muskler omkring rygsøjlen (muskel-korsettet ). Under træning styrker og smidiggør vi alle kroppens muskler og led. Det bliver taget individuelle hensyn, så alle kan være med på dette hold. Vi starter med at få pulsen let op, hvorefter det meste af træning foregår i rolig tempo på måtte og stor bold.

Onsdagshold: Onsdag Kl. 10.15 – 11.00 ved fysioterapeut Stine Raun Pedersen

Dette er et hold hvor der er særligt fokus på træning af styrke, stabilitet og balance af hele kroppen. Der er stor variation i øvelserne og der bruges forskellige redskaber som store bolde, elastikker, stepbænke, håndvægte.
Opvarmningen foregår i kredsløbsmaskinerne i det store træningslokale og derefter fortsætter træningen i det lille træningsrum. Vi slutter ofte af med afspænding.

Ryghold: Tirsdag kl. 16.30 - 17.30 ved fysioterapeut Ewa Swirska

For alle, som har lyst til at komme i gang med at træne for at styrke og forbedre ryg muskulaturen. Vi lægger fokus på styrke, udholdenhed og balance. Der bruges forskellige udstyr bl.a.: fitnessbolde, balancepuder, elastikker og håndvægte. Vi starter med opvarmning og afslutter med udspænding. 

Alders fordeling på holdet er fra starten af de 40 år og op til 70'erne.

Superviseret hold: Torsdag kl.13.30 - 14.00 ved fysioterapeut Peter Fønss Larsen

På holdet kommer du og træner dit eget program i træningscenteret med maskiner og redskaber.
Der er en fysioterapeut/osteopat tilstede som assisterer, vejleder og instruerer i nye øvelser eller justerer gamle øvelser. Formålet er, at du får trænet og dit program løbende bliver justeret til dine behov og problematikker.

Kort sagt er holdene meget niveau inddelte. Dvs. du kan komme på hold med andre med din diagnose/trænings ønsker. Hvis du er et niveau bedre, kan du træne med på hold for at øge styrke/kondition. Alt afhænger hvor du er og hvor du gerne vil hen med din træning.

Kom forbi til en snak eller slå på tråden for mere info.